Moved to another location

Tänkte bara saga att bloggen flyttar! Finns nu i stället på den här platsen.
 
/ This blog has moved. (to this location)
 
/Pia

Here we are - Part 2

Vet varken var jag ska börja eller var jag ska sluta :) Lördagen den första december tog vi i alla fall vårt pick och pack och körde till vår nya destination.
 
 
Allt gick bra. Blev inte så mycket gjort i lägenheten den dagen, mer än att fixa sängen, så vi hade någonstans att sova, och så satte vi upp några skrynkliga gardiner (eftersom där inte fanns några persienner).
 
Sen var det bara att ta itu med resten av lägenheten. Tur vi inte visste innan hur mycket jobb det skulle komma att bli!
Har fått måla i princip allt, badrummet, alla snickerier, alla skåp och garderober! Och elementen! Det vi inte behövde måla var alla fönster för de ska snart bytas ut till nya. Och allting minst två gånger.
Så jag kan lugnt säga att det tagit tid. Tog flera dagar innan vi ens kunde börja med att packa upp något, så ni kan ju tänka er vilket kaos man får leva i!
Dessutom var det verkligen inte städat! Det var hemskt. Så förutom allt målande så har vi fått städa som galningar, ALLT!
Det positiva med allt är väl att det blir bra efteråt. Men det var ju lite svårt att tänka på när vi var mitt i det hela. Men man såg ju verkligen skillnad när man gjort något! Det var ju från gult till vitt, från smutsigt till rent!
T.o.m alla kontakter och uttag fick vi ta loss och rengöra. Vi slängde alltihop i klorin! :)
 
Men i motsats till allt jobbiga med lägenheten har vi blivit så varmt mottagna här! Vi har fått massa hjälp med lägenheten, blivit bjudna på mat och...ja, jag har inte ord för allt! Så vi är såå glada!
Och till slut har det blivit bättre även här i lägenheten...tog lång tid men nu är det bättre! Har fortfarande en del kvar men det får bli klart när det blir.
 
 
♥♥♥
 
 
 
 

Project 365 - completed

Jag klarade det! Helt otroligt, ett helt år, 366 bilder senare och nu är det  slut! Inte för att jag kan säga att jag är stolt över alla bilder, långt ifrån, men känns ändå så otroligt att jag faktiskt genomförde det, höll ut! :)
 

Here we are - Part 1

Oj vad det hänt saker! Har varit sååå mycket den sista månaden med flytt och efterföljande jobb, pust! Sista månaden? Kan inte fatta att det redan gått en hel månad!? Vad hände med tiden?
I alla fall, förutom allt jobb (för det har varit riktigt tufft) så har det varit väldigt spännande och roligt!
 
Men börjar väl från början...
 
Åkte ner några dagar innan själva flytten för att börja måla i lägenheten vi skulle flytta in i. Kan bara konstatera att man hinner aldrig så mycket som man tänkt sig. Vi åkte ner på onsdag morgon, men hela förmiddagen gick ju åt till att fixa det som behövdes för att börja jobba. Sen var det nästan lunchdags redan när vi väl var klara med allt. Förberedde lite i lägeheten innan vi åkte till lillebror som var fantastisk nog och fixade lunch till oss. Sen följde han med oss till lägenheten och det var bara att sätta igång och måla!
 
Nu var det så att personen som bodde här före oss rökte, inomhus. Så jag behöver inte säga mer. Räckte med andra ord inte att bara måla om väggarna. Nej vi skulle först av allt måla ALLA väggar och tak med en speciell färg som ska stänga in röklukten. Sen var det bara att köra på, alla väggar målades två gånger (förutom den första målningen med specialfärg alltså) och alla tak behövdes också målas igen (minns inte ens längre om vi fick göra dem två gånger också eller om det räckte med en!)
Vi stressade på som galningar och lyckades precis hinna med alla väggar och tak klara tills torsdag kväll då det var dags att köra hem!
Hade aldrig gått utan lillebror! TACK!!!
 
Detta var bara början av all färg som kom att gå åt! Ser ni någon skillnad efter första strykningen? ;)
 
Fortsättning följer!
 
 
 
 

23/11 2012

Nu är det freeedag! Och det är bara en vecka kvar tills det är dags att rycka upp rötterna och gå vidare. Lördag om en vecka alltså! Ska fixa lite nu, sen ska vi faktiskt ta det lugnt ikväll och bara mysa. Sen är det full fart hela helgen, både med pacning och antagligen städning men även lite roligt också.
 
Men först vill jag bara lägga ut lite bilder vi tog hemma hos mamma för några veckor sen! Ja, så seg är jag :)
 
Ha en mysig helg ♥
 
 
Viktor kommer bra överens med hästen..
 
Sweet little sister
 
 
 
 
 
Some brother & sister style...
 
 
 
 
 

8/11 2012

8 november idag. Kan inte fatta vad fort tiden har gått! Nu är det bara lite mer än tre veckor till vi flyttar! Känns såå skumt :) Börjar bli lite nervöst...men det är väl så det är.
 
Annars har det varit lite segt på sistone, har varit sjuk och är fortfarande inte riktigt bra än...är väl det sista man har tid med nu!
 
Var hemma hos mamma för två veckor sen ungefär, tog massa bilder, ska lägga upp  några här sen!
 
Hoppas ni mår bra?
 

Wind of change

Nu var det så där längesen igen. Men nu har det varit väldigt mycket ett tag, lite väl för mycket för mig...men en del av det innebär i alla fall lite roliga förändringar också!
För vi ska  snart FLYTTA!  :) Det känns spännande (och såklart lite läskigt samtidigt) Men det  ska bli roligt med lite nytt!
Så nu är det mycket med det som ska fixas och ordnas. Det viktigaste är i alla fall löst, mannen har jobb och vi har lägenhet! Blir väl en del som måste fixas med det nya stället, och här hemma ska det rensas, packas och städas.
Någon som behöver något??? :)
 
Men nu först ser jag fram en ledig  helg (känns som evigheter sen), för behöver stressa ner mig, så jag ska ta det lite extra lugnt nu och vila lite (fast måste väl fixa lite också) Börja i god tid så man inte behöver stressa ihjäl sig på slutet!
 
Ha en riktigt skön helg ♥
 
 
 

Project 365 - Update

Har ju inte skrivit något på evigheter om mitt projekt. (Jag berättade om det HÄR för första gången.) Men tro det eller ej, jag håller fortfarande på! Nu har det dessutom gått så långt och det är bara tre månader kvar så nu KAN jag helt enkelt inte ge upp!
 
Det har gått upp och ner, periodvis har jag anträngt mig och testat nya saker, och andra perioder har man bara inte alls velat och inte haft något att fotografera, men har ändå tagit åtminstone en bild ändå. Panikbilder har det blivit vissa dagar, och många dagar har det bara blivit trista, fula bilder som man inte alls känner för att visa en enda själ...men jag har ändå gjort det, hellre än att ge upp.
Så jag ser rätt positivt på mina möjligheter att faktiskt genomföra det här. :) Men det är som sagt tre månader kvar och man vet ju aldrig vad som händer.
 
Eftersom jag varit dålig på att visa några bilder här på bloggen så lägger jag upp ett litet axplock av varierande bilder.
 
 
Kommer snart tillbaka igen! :)
 
 
 

Life at a hotel

Den här veckan befinner vi oss i Borås, på ett hotell. B går en kurs och då följde jag också med! Blir lite som en minisemester, samtidigt som man gör nytta. Jag måste ju ändå plugga så kan ju lika gärna göra det på ett hotell som hemma, och så har vi morgnar och kvällarna tillsammans! Ingen städning, ingen matlagning! :)
 
Mobilen står för bilderna!
 
Rummet är bra (inte för att de här bilderna gör det rättvist) Har allt vi behöver, även kylskåp vilket är supersmidigt så jag kan ha lite att äta på rummet :)

På eftermiddagarna går vi ut och promenerar lite, ibland fika också!
 
De har mycket konstverk här omkring... här ser ni mannen i vattnet...och en man på gatan...:)
 
 Rummet har helt ok utsikt måste jag säga...och jag har vad jag behöver..:)
På kvällarna äter vi jättegod mat här på hotellet med de i B´s lilla klass (de är 5st) 
Så vi har det bra! 
 
Kram på er
 

My kingdom for a horse

...som Shakespeare sa :) Sitter fortfarande och rensar och redigerar bland alla bilder från sommaren. Så här kommer några fler hästbilder :)
 

All the pretty horses

Hittade hästar att fota på semestern :) Det är ju så fiiina djur!
 

Lavender

 
 
 
 
 

Wicket & Dee´s holiday

Japp, Wicket och Dee hade också lite semester och de passade då på att njuta av naturen.

De var ute och vandrade...
...de fiskade... (även om Dee inte tyckte det var så värst spännande)
...och de plockade blommor! (fast nu var det Wicket som inte var så intresserad, han letade efter stenar i stället)
Hoppas ni också har haft en skön semester! :)

In the grass

Söta syster...

De är två

Två mer olika katter kan inte finnas. Men det är ju det som gör det så roligt. Vi kan skratta och prata om Viggos tokigheter och vi kan säga aaww om hur gosig Bamse är. Och självklart kan man ju inte låte bli att ta den ena bilden efter den andra...

cats

cats

cats

This and that

Nu är semestern över. Tillbaks till vardagarna. Undrar vad hösten kommer föra med sig... Men har fortfarande massa bilder från semestern kvar att gå igenom, så här kommer några till med lite ditt och lite datt :)

Summerdays

Har väl inte undgått någon i detta land att vi har haft regn regn regn denna sommar. Men tro det eller ej, ibland sken ändå solen. Då är det extra skönt att vara hemma på landet.July on Instagram

Lite favoriter från Juli...är lite tokig i instagram :)

july on instagram

Roses roses roses

Har blivit mycket blommor fotade senaste månaden! Speciellt rosor, har de inte varit helt underbara i år???

Här kommer några vita... ♥

(Och idag är det soooommar!!! Bra början på semestern :) )

White roses

June moments

Några härliga minnen från juni...sitter och rensar och redigerar bilder så passade på att sätta ihop ett litet collage. Lite blandat både från mobilen och kameran, men hoppas det går bra ändå :)

Kraam

Me

Pia heter jag och jag älskar foto ♥ Så det är mest det ni kommer se här!
Translate blog


bloglovin

RSS 2.0