Here we are - Part 2

Vet varken var jag ska börja eller var jag ska sluta :) Lördagen den första december tog vi i alla fall vårt pick och pack och körde till vår nya destination.
 
 
Allt gick bra. Blev inte så mycket gjort i lägenheten den dagen, mer än att fixa sängen, så vi hade någonstans att sova, och så satte vi upp några skrynkliga gardiner (eftersom där inte fanns några persienner).
 
Sen var det bara att ta itu med resten av lägenheten. Tur vi inte visste innan hur mycket jobb det skulle komma att bli!
Har fått måla i princip allt, badrummet, alla snickerier, alla skåp och garderober! Och elementen! Det vi inte behövde måla var alla fönster för de ska snart bytas ut till nya. Och allting minst två gånger.
Så jag kan lugnt säga att det tagit tid. Tog flera dagar innan vi ens kunde börja med att packa upp något, så ni kan ju tänka er vilket kaos man får leva i!
Dessutom var det verkligen inte städat! Det var hemskt. Så förutom allt målande så har vi fått städa som galningar, ALLT!
Det positiva med allt är väl att det blir bra efteråt. Men det var ju lite svårt att tänka på när vi var mitt i det hela. Men man såg ju verkligen skillnad när man gjort något! Det var ju från gult till vitt, från smutsigt till rent!
T.o.m alla kontakter och uttag fick vi ta loss och rengöra. Vi slängde alltihop i klorin! :)
 
Men i motsats till allt jobbiga med lägenheten har vi blivit så varmt mottagna här! Vi har fått massa hjälp med lägenheten, blivit bjudna på mat och...ja, jag har inte ord för allt! Så vi är såå glada!
Och till slut har det blivit bättre även här i lägenheten...tog lång tid men nu är det bättre! Har fortfarande en del kvar men det får bli klart när det blir.
 
 
♥♥♥
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0