Here we are - Part 1

Oj vad det hänt saker! Har varit sååå mycket den sista månaden med flytt och efterföljande jobb, pust! Sista månaden? Kan inte fatta att det redan gått en hel månad!? Vad hände med tiden?
I alla fall, förutom allt jobb (för det har varit riktigt tufft) så har det varit väldigt spännande och roligt!
 
Men börjar väl från början...
 
Åkte ner några dagar innan själva flytten för att börja måla i lägenheten vi skulle flytta in i. Kan bara konstatera att man hinner aldrig så mycket som man tänkt sig. Vi åkte ner på onsdag morgon, men hela förmiddagen gick ju åt till att fixa det som behövdes för att börja jobba. Sen var det nästan lunchdags redan när vi väl var klara med allt. Förberedde lite i lägeheten innan vi åkte till lillebror som var fantastisk nog och fixade lunch till oss. Sen följde han med oss till lägenheten och det var bara att sätta igång och måla!
 
Nu var det så att personen som bodde här före oss rökte, inomhus. Så jag behöver inte säga mer. Räckte med andra ord inte att bara måla om väggarna. Nej vi skulle först av allt måla ALLA väggar och tak med en speciell färg som ska stänga in röklukten. Sen var det bara att köra på, alla väggar målades två gånger (förutom den första målningen med specialfärg alltså) och alla tak behövdes också målas igen (minns inte ens längre om vi fick göra dem två gånger också eller om det räckte med en!)
Vi stressade på som galningar och lyckades precis hinna med alla väggar och tak klara tills torsdag kväll då det var dags att köra hem!
Hade aldrig gått utan lillebror! TACK!!!
 
Detta var bara början av all färg som kom att gå åt! Ser ni någon skillnad efter första strykningen? ;)
 
Fortsättning följer!
 
 
 
 
Kommentarer
Lillebror

Hahahha, va söta ni är :D klart jag ställer upp! <3

2013-01-05 @ 13:28:46

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0