Project 365 - Update

Har ju inte skrivit något på evigheter om mitt projekt. (Jag berättade om det HÄR för första gången.) Men tro det eller ej, jag håller fortfarande på! Nu har det dessutom gått så långt och det är bara tre månader kvar så nu KAN jag helt enkelt inte ge upp!
 
Det har gått upp och ner, periodvis har jag anträngt mig och testat nya saker, och andra perioder har man bara inte alls velat och inte haft något att fotografera, men har ändå tagit åtminstone en bild ändå. Panikbilder har det blivit vissa dagar, och många dagar har det bara blivit trista, fula bilder som man inte alls känner för att visa en enda själ...men jag har ändå gjort det, hellre än att ge upp.
Så jag ser rätt positivt på mina möjligheter att faktiskt genomföra det här. :) Men det är som sagt tre månader kvar och man vet ju aldrig vad som händer.
 
Eftersom jag varit dålig på att visa några bilder här på bloggen så lägger jag upp ett litet axplock av varierande bilder.
 
 
Kommer snart tillbaka igen! :)
 
 
 
Kommentarer
Riley

Älskade Dag 203! Den var riktigt häftig, synd bara att den ena skålen blev lite avskuren (?). Och så tycker jag förstås om 221 också... haha.. (Men ALLA var förstås fina!)

2012-10-05 @ 16:38:47
URL: http://astudyinblack.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0