Wind of change

Nu var det så där längesen igen. Men nu har det varit väldigt mycket ett tag, lite väl för mycket för mig...men en del av det innebär i alla fall lite roliga förändringar också!
För vi ska  snart FLYTTA!  :) Det känns spännande (och såklart lite läskigt samtidigt) Men det  ska bli roligt med lite nytt!
Så nu är det mycket med det som ska fixas och ordnas. Det viktigaste är i alla fall löst, mannen har jobb och vi har lägenhet! Blir väl en del som måste fixas med det nya stället, och här hemma ska det rensas, packas och städas.
Någon som behöver något??? :)
 
Men nu först ser jag fram en ledig  helg (känns som evigheter sen), för behöver stressa ner mig, så jag ska ta det lite extra lugnt nu och vila lite (fast måste väl fixa lite också) Börja i god tid så man inte behöver stressa ihjäl sig på slutet!
 
Ha en riktigt skön helg ♥
 
 
 

Project 365 - Update

Har ju inte skrivit något på evigheter om mitt projekt. (Jag berättade om det HÄR för första gången.) Men tro det eller ej, jag håller fortfarande på! Nu har det dessutom gått så långt och det är bara tre månader kvar så nu KAN jag helt enkelt inte ge upp!
 
Det har gått upp och ner, periodvis har jag anträngt mig och testat nya saker, och andra perioder har man bara inte alls velat och inte haft något att fotografera, men har ändå tagit åtminstone en bild ändå. Panikbilder har det blivit vissa dagar, och många dagar har det bara blivit trista, fula bilder som man inte alls känner för att visa en enda själ...men jag har ändå gjort det, hellre än att ge upp.
Så jag ser rätt positivt på mina möjligheter att faktiskt genomföra det här. :) Men det är som sagt tre månader kvar och man vet ju aldrig vad som händer.
 
Eftersom jag varit dålig på att visa några bilder här på bloggen så lägger jag upp ett litet axplock av varierande bilder.
 
 
Kommer snart tillbaka igen! :)
 
 
 
RSS 2.0