No words neededCountry style

Kan inte bli mycket mer småländskt...Apple pie

Älsklingen gjorde paj i helgen. Det är en av de saker jag älskar med där vi bor just nu, en trädgård full av gamla äppelträd! Som vi självklart plockade massor av i somras. Sen skalade vi och skivade dem och frös in i portionspåsar. När man sen blir pajsugen är det bara att ta ut en påse, lägga dem i en pajform och fixa smuldeg och sen in i ugnen! Kan inte bli mycket smidigare :)

Apple pie

Cupcakes

Har blivit några varianter testade de senaste månaderna, så tänkte det kunde vara kul att göra ett collage av alla bilder!
Ser så lyxigt ut men är världens enklaste, det gillar vi :)

Enjoy :)

cupcakesTea bags

Har gjort egna tepåsar :) Såg det här tipset för ett tag sen hos "A beautiful mess" som den HÄR tjejen gjort och var ju bara tvungen att testa!Knitted

Ok, nu kommer rätt många bilder, men jag kan inte låta bli! Vi skulle hjälpa mamma att ta kort på massa stickarbeten hon gjort, halsdukar, vantar, mössor osv. Hade sååå roligt och jag älskar verkligen bilderna! Och då är detta bara en bråkdel av alla bilder vi tog :) Blir så glad av att titta på dem!De här två är verkligen underbara att fota, glada och kreativa.

Fick med mamma också :) Skaparen av alla mysiga stickade plagg.

Min söta älskling! Med sin humor och sitt stora tålamod. Stor hjälp! Tack honey :)Wicket & Dee beeing crafty

I helgen var Wicket och Dee med hemma hos mamma och de bestämde sig för att vara lite pyssliga (som vi andra).
Dee sydde och Wicket assisterade...

Wicket & Dee being crafty

"Vi ska sy och vi ska klippa, lalala lala lalala""Vad snäll du är som hjälper mig nysta garnet, Wicket!""Wicket!!! Sluta lek och släpp loss mig!""Äntligen fikadags!"


(TACK till lillebror som hjälpte till med den här fotograferingen:) )Stuff Instagramers say

Den här är helt underbar :) Hahaha
Directed by rycar; Starring jodyjohnston, rjzimont, fosteraddington, davidjcarl, & studiojohnny.

60 days

Kan inte fatta att det redan gått (igår) 60 dagar av projekt 365 (+1). Jag är fortfarande kvar, fast har varit lite segt ett tag, men än tänker jag inte ge upp! Snart är det slut på den här vintern och då blir det genast roligare!RSS 2.0