Meet Wicket & Dee

Idag dök det helt oväntat upp två små möss från vårt lilla vindsförråd. Det visade sig att de bott där inne under en ganska lång tid. Nu var de två syskonen trötta på kylan och mörkret och bestämde sig för att ta mod till sig och våga sig fram. Och självklart är de välkomna att bo här hos oss!

Det här är alltså Wicket och hans syster Dee!


Pink for the Kitchen

De är klaaara! :) (jaa egentligen för en vecka sen)
Mina alldeles egna grytlappar, i ROSA (så klart) :) De är inte de vackraste som finns, men jag bryr mig inte så mycket, är bara glad att jag klarade det!

Tack vare söta mamma som med STORT tålamod försökte lära mig, TACK!Hoppas ni alla får en skön helg! Själv ska vi strax iväg på hejdå-kalas! ♥

Day 26

Fortfarande vinter, perfekt, kunde alltså komma ut idag också :)
Winterland

Lite bilder från igår. Det var helt underbart ute (lite aningens kallt bara, men det var det värt)! Idag var det mer...svartvitt!


Short days

Dagarna är för korta! Jag hinner inte fota. Blev några snabba klick med kameran på väg hem igår efter mat hos vänner. Solen höll på gå ner (eller var redan nere). Himlen var helt underbar bara några minuter innan.
Inte har jag tid idag heller...Men nu ska det vara kallt så kaanske det ligger kvar någon dag till!


Day 21

Hade tänkt passa på att promenera en sväng idag, men det började snöa så väldigt så det blev en extremt kort tur. Vill ju inte dränka stackars kameran...Hoppas ni har en fin helg!

Things you can do when it´s just You #2

Underbara fredag igen! 

Å jag har varit rätt duktig.Ha en underbar helg!

Kraaaam ♥

Things you can do when it´s just You

Jag tror jag ska försöka mig på ett nytt tema...Things you can do when it´s just you!

#1 Play cards

Day 14

Det är ju lördag...då är det väl okej? Vi säger att vi köpte det till stackars älsklingen :)
Happy Friday

Blev en promenix med kameran! Brrrr det var kallt, men solen sken ju så jag var tvungen. Intressant väder den här vintern. Man ser det särskilt när man tar kort varenda dag. En dag snö, nästa värsta regnoväder, nästa sol osv....

Bro till vatten...?Day 10

Så kom det snö! Blev en kort promenad i morse efter att älsklingen varit och gjort massa hemska saker hos tandläkaren. Så blir inga mer promenader idag.

Dagens bildNågra andra bilder...
Project 365, Day 9

Testade HDR för allra första gången idag! Tyvärr var inte förhållandena de bästa och jag hade väldigt lite tid och bättre motiv hann jag inte leta efter. Lär testa detta fler gånger! Ialla fall, det är min första HDR-bild! :)


Day 7

En hel vecka har jag klarat idag! :)

Idag : Blueberry sconesBokeh on Ice

Första bilden är min bild för den här dagen! Brrr så kallt det plötligt blev!

Day 4

Dagens bild!"What do you think it is?"

"Do you see anything?"

Day 3/365Hann inte ladda upp min bild igår, men här kommer den!
Har blivit lite samma tema hittills, men har länge velat experimentera med ljus och bokeh!Day 2Project 365DAY 1

Då sätter vi igång! Har bestämt mig för att testa på projek 365.
Betyder att jag ska ta ett foto varje dag i ett år!
Hur ska jag fixa det kan man undra (och det gör jag också) men har velat testa detta ett bra tag nu och tror att det kan vara ett superbra sätt för mig att verkligen lära känna min kamera och helt enkelt lära mig fotografera bättre (om jag nu klarar det här alltså). Känner att jag måste testa i alla fall. För hur häftigt hade det inte varit om jag KLARADE det!?
Kommer komma många dagar och bilder som jag inte alls kommer känna för att lägga ut, men tanken är att man ska kämpa igenom det också.
Projektet är en grupp på Flickr där jag alltså ska försöka posta ett foto varje dag, så jag kommer prioritera att få upp bilderna där i första hand, men självklart, om jag hinner, ska jag försöka lägga ut dem här också.
Annars hittar ni mitt Flickr-project 365 här!

Have a nice evening ♥
RSS 2.0