New York,the journey begins

Jag har inte alls kommit så långt med alla bilder som jag vill, har bara inte hunnit. Men några bilder har jag i alla fall fixat, så det får bli en följetong. Nu börjar vi :)


Vi kom fram på måndag kväll. Hotellrummet var pyttelitet, men vad spelar det egentligen för roll! Hade en säng och till och med ett skrivbord och en minibyrå. Helt ok!
Vi var ju helt slut efter allt resande så orkade inte så mycket, blev en kort promenad och lite att äta och kaffe innan vi stupade i säng.
Nästa morgon blev det frukost på starbucks som låg vägg i vägg med hotellobbyn (var bara att gå igenom en glasdörr i entreen så var man där :) )
Sen blev det Empire State Building, som ju låg nästan intill. Åkte inte ändå upp, åkte upp till 86e våning, första gången man fått lite lock för öronen av att åka hiss! Utsikten var ju bara helt otrolig, var lite disigt väder så inga superbra bilder men att se utsikten var ändå helt otroligt.Sen ville vi utforska Manhattan lite, utan några speciella måsten, så vi strosade uppåt längs femte avenyn, shoppade lite, besökte Rockerfeller Center mm.Dagen efter (onsdag) regnade det och vi var förberedda på det så vi använde den dagen till att gå på museum. Besökte American museum of Natural history och Madame Tussaud´s.
Såg stora dinosaurier (eller vad som förut brukade vara stora dinosaurier), träffade kändisar, träffade en väldigt lång man och avslutade sen dagen med bio!To be continued...

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0