Capture the light

För ett litet tag sen hade vi ett rejält åskoväder här hemma! Så fram med kameran för att testa om vi kunde fånga blixtar!

New York,the journey begins

Jag har inte alls kommit så långt med alla bilder som jag vill, har bara inte hunnit. Men några bilder har jag i alla fall fixat, så det får bli en följetong. Nu börjar vi :)


Vi kom fram på måndag kväll. Hotellrummet var pyttelitet, men vad spelar det egentligen för roll! Hade en säng och till och med ett skrivbord och en minibyrå. Helt ok!
Vi var ju helt slut efter allt resande så orkade inte så mycket, blev en kort promenad och lite att äta och kaffe innan vi stupade i säng.
Nästa morgon blev det frukost på starbucks som låg vägg i vägg med hotellobbyn (var bara att gå igenom en glasdörr i entreen så var man där :) )
Sen blev det Empire State Building, som ju låg nästan intill. Åkte inte ändå upp, åkte upp till 86e våning, första gången man fått lite lock för öronen av att åka hiss! Utsikten var ju bara helt otrolig, var lite disigt väder så inga superbra bilder men att se utsikten var ändå helt otroligt.Sen ville vi utforska Manhattan lite, utan några speciella måsten, så vi strosade uppåt längs femte avenyn, shoppade lite, besökte Rockerfeller Center mm.Dagen efter (onsdag) regnade det och vi var förberedda på det så vi använde den dagen till att gå på museum. Besökte American museum of Natural history och Madame Tussaud´s.
Såg stora dinosaurier (eller vad som förut brukade vara stora dinosaurier), träffade kändisar, träffade en väldigt lång man och avslutade sen dagen med bio!To be continued...

Viggo

Hahahaha! Min syrra har filmat Viggo...han försöker dricka vatten...på ett något orginellt sätt :)Back home

Ja vi är hemma igen nu! Kom hem i tisdags kväll, känns inte alls roligt. Hade det superbra! Kommer mer bilder sen, har en del att gå igenom :)

Här är en bild på oss i alla fall!


"I want to wake up in that city..." - F. Sinatra

The city

Hi everybody!
Här har vi fullt upp! Igår regnade det så då passa vi på att gå på museer istället. Idag var det soligt så idag har det promenerats. Gick neråt 5e avenyn ner till Flatiron building, riktigt häftig byggnad, sen en sväng lite längre ner till Union square. Sen blev det shopping och Times Square! Avslutade dagen med mat på en irländsk restaurang nära hotellet och så klart lite kaffe efter det på starbucks!

Idag har president Obama varit i stan (i samband med det som nu hänt). Märktes väl inte så mycket, men poliser har det kryllat av överallt!
Imorgon hoppas vi på bra väder, då blir det Central Park, mysigt! :)

♥♥♥

Arrived

Då var vi äntligen på plats!!! Har varit en lååång dag, just nu är klockan 2:51 hemma i Sverige men bara 20:51 här...kom till hotellet runt halv sju och sen blev det lite fika på starbucks. Är sååå trötta så vi tänker lägga oss nu och börja semestern i morgon! Tog iaf några snabba bilder så ni får se var vi befinner oss (tagna från fönstret på hotellrummet) Hahaha, va lite roligt...Empire state buiding är för stort, man ser det inte på nära håll:)

Hörs snart igen!

RSS 2.0