110324

Älsklingen är hemma igen och vi tog en lite promenad i det soliga )men väldigt blåsiga) vädret. Såg vårt första vårtecken!
Våren är på väg!!!

Away from you

Är så trööött...och alldeles alldeles ensam! Älsklingen är borta idag och kommer inte hem förrän i morgon förmiddag :( Det blåser galet mycket ute, låter så läskigt i huset!

Ska fixa lite popcorn och så blir det tjejfilm!
Ha en skön kväll! ♥


Flash

Har varit iväg och fotat till andra halvan av vår fotouppgift! Riktigt kul :) Tror jag fick en ny kompis...hihi..han följde efter mig var jag var i alla fall :)

Snö snö snö

Ja SNÖ vaknade vi upp till idag! (Började snöa igår eftermiddag) Vi som hade barmark! :( Men det började blaska nästan direkt...men passade min fotouppgift oväntat bra kom jag på! Så idag blev det lite fotande!

Anyway...så här såg det alltså ut här idag!

Pink

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera...men har varit så mycket, plugg och annat och dessutom har jag varit sjuk (och är fortfarande inte riktigt pigg än)! Men tänkte bara skriva några rader i alla fall innan jag måste plugga vidare...en uppgift ska in i helgen och en annan jag måste komma igång med (som jag vill ha klart innan april)

Fotouppgiften vi ska göra ska innebär att vi ska ut till 2 olika verksamheter och fota! Hjälp! Tror jag ska fota en viss brevbärare in action...:) Får väl se hur det går, hur som helst måste den göras snart känner jag!

Well, back to work!


50mm

Jag har världens bästa älskling....det här köpte han i present till mig! Ett Canon EF50mm f/1,8 II. ♥

You´re the best, baby♥

Canon EF50mm f/1,8 II
RSS 2.0