Flowershoot

Hade photoshoot med vår orkidée i helgen:) De är så otroligt vackra blommor, bilden gör den ändå inte rättvisa...


 

Projekt Dessert Del 1

Så har jag alltså gjort min första dessert på projektet! Vaniljbavarois var det!

Grunden är en äggkräm som visade sig kräva lite tålamod och försiktighet! Men det gick! Sen är det gelatin som ska till, vilket också kan vara ett riskabelt moment men även det lyckades! Sen fick det stå i kylskapet över natten. Men jag är glad att jag lyckades:) och det blev gott, men hade räckt med bara en portion till oss två...:)

Nästa vecka ska jag ge mig i kast med Creme brulee, något jag heller aldrig gjort förut!

Här är resultatet! (men något jag ska jobba med är att försöka göra lite roligare presentationer, men det kommer hoppas jag:))

Projekt

Det här ska alltså bli mitt nya lilla projekt:) Projekt Dessert! Ni som känner mig blir väl inte direkt förvånade....och nu tänkte jag gå in lite för att lära mig mer.
Tänkte gå igenom en receptbok jag har med mängder av klassiska recept och ska våga mig på att testa så många jag kan! Kommer kanske inte göra flera varianter av samma sak, men annars ska jag försöka testa de flesta.
Och för att det ska bli något av det så ska det testas ett nytt recept minst en gång i veckan (känns som ett flerårsprojekt) under helgen.

Blir en mysig aktivitet tillsamman med älsklingen, han kommer fixa maten och jag efterrätten:)

Jaaaa vi är gottegrisar:) men man ska ju njuta av livet:):)

Ska försöka uppdatera hur det går varje vecka och fotografera så ni får se på bild!

Nu dags för lite soffmys

Sov gott!
Snö!!!

Det SNÖAR idag!!! Buhuuu....

Min tanke är alltså inte att bli någon väderleksrapport men kunde inte låta bli....:)


 

 Regn

Det har varit en sån här dag idag...så jag passade på att testa att lägga in fake regn på en bild! Men det har faktiskt ljusnat upp lite fram på eftermiddagen!

(Detta var alltså taget en solig dag på stranden)Uppdatering på gång

Ja, som sagt, jobbar på att ändra lite på bloggen, när jag har någon stund över, vilket jag inte har supermycket av, så det tar lite tid. (Är ju inte så haj på det här med webbdesign heller)

Har ett annat litet projekt på gång också, (jag och alla mina projekt) mest för att det är kul och man vill lära sig mer!:) Ska berätta mer om det snart, innan helgen hoppas jag!

Såå...nu vet ni vad som händer och varför det inte händer så mycket här just nu!

kramkram

Fotat av Älsklingen

 

 

LillebrorFavoriter

Har gjort en ny kategori - Favoriter. Där tänkte jag samla bilder som JAG själv gillar lite extra av någon anledning. Brukar annars vara självkritisk så det kan nog vara bra!

Här kommer en, utan så mycket redigerat, jag tyckte bara om den! (Har bara tagit bort lite skugga, minskat och skärpt den en aning)
Svartvit med ett färglatt paraply är annars en idé!

Blabla...nu ska jag inte tjata mer:)


Liten promenad

Har lekt lite...man måste ju ha barnasinnet kvar, eller hur:)RSS 2.0