Friskare Hår

Tillbaks igen med ett betydligt friskare hår, några hårprodukter och några hårtips rikare! OCH en ny tid bokad, så det blir av att jag verkligen går tillbaks snart igen:) Så nu känner jag mig ganska nöjd...dessutom var det heeeelt underbart väder ute! Riktigt varm! Superhärligt:)

Ha en skön fredag allihopa♥♥♥

Off to the Hairdesser

ÄNTLIGEN dags att klippa sig! Evigheter se och jag skäms över mitt hår...ska bara torka håret nu och sen iväg! Utväxten måste jag också göra nåt åt snart...men det blir inte idag!

Gotta go! pusspuss

Dags för nya tag

Håller på att planera nystart, det är dags för lite hälsosammare livsstil! Ut med det dåliga och in med det bra! 

Vi gjorde så att vi bestämde ett datum då vi sätter igång, så vi kunde planera hur vi ska göra det! Så på måndag kör vi igång! Ser faktiskt fram emot det, trots att det innebär vissa förändringar, speciellt för min del, som har några dåliga vanor som kommer bli svåra att släppa! Så kommer nog vara lite extra hård första månaden med det som jag behöver vänja mig av med! Huu... Fast klarar jag det så kommer jag bli sååå glad!
Det som då kommer bli allra svårast är det att jag alltid måste äta massa onyttigheter på kvällarna framför tv:n...så det måste jag ersätta i så fall med något bättre.

Men ska bli skönt att komma igång! Kommer nog berätta mer om det gissar jag....Jag tänkte jag måste skriva om det här, så har man liksom sagt det högt, och blir kanske mer pressad att fixa det!
Så nu vet ni:)

Måste kila nu...Ha en skön dag♥Lite Nytt

Har ändrat på bloggdesignen lite nu. Inte något avancerat och tillbaks till rosa, vad kan jag säga, rosa är min happy-color!:)
Vill göra något annat, men har inte så stora kunskaper att göra så mycket än...vill ha varmare, mer romantiskt, vårigt...
Men lite förändring blev det i alla fall!

Kan ni inte se det nya så bara tryck F5.

Puss & Kram på er

Tv-Themes

Hihihi...såg den här videon:) Riktigt duktig kille!!! Han spelar och sjunger alltså ett medley av 22 tv-themes:)


Collage ♥

Husdjur?

Sorry att jag har varit så dålig på att uppdatera! Har bara varit så otroligt oinspirerad...till det mesta...Hoppas det snart blir bättre! Våren är ju på väg och solen skiner:)

Har äääntligen kommit på hur man gör en animation! Wiie...(Inte den bästa men..) Har ju bara elements 8 och de flesta guider är till stora ps..men jag lyckades.:)
Verkar som om vi fått ett husdjur...:)

Nu måste jag fixa mat! Pusspuss


Kycklingsoppa

Har varit såå oinspirerad att laga mat på sistone, men man är ju tvungen... i alla fall satte jag mig i helgen och letade lite recept så denna veckan har jag i alla fall testat lite nya enkla recept. Och just nu håller jag alltså på med kycklingsoppa! Sånt som man hör på tv när någon är sjuk så äter de alltid kycklingsoppa:)


Mönster

Läste tips idag hos Thingsyouremember på hur man gör egna streck i photoshop som man sen kan lägga på fotot för snygg effekt! Så det var jag ju tvungen att testa!
Sen lärde jag mig också hur man kan göra prickar (som på bilden) hos Amanda!

Längtar sååå efter våren nu...älskar när körsbärsträden blommar ♥♥♥


"The dress does make the Woman"

-Sandra Bullock, på röda mattan.

Ja vi tänkte göra ett galet försök att sitta uppe och se Oscarsgalan, klockan är just nu 01:06 och galan är ännu nästan en timme ifrån att börja...haha..kommer troligen knappt orka vara vakna fam tills dess:)

Så just nu visas alla som anländer till galan och det diskuteras in i minsta detalj om deras kläder, galet:) Vilken press det måste vara att klä sig inför ett sådant tillfälle!

Vi följer det live på kanal 9 och det går även följa röda mattan online på http://www.ontheredcarpet.com/

Får se hur det går, både med nomineringarna och hur länge vi orkar vara uppe:) Annars får vi spela in det och se klart i morgon. (Vi är förresten lediga i morgon):)

Lite onyttigt

Nu har vi spelat Indiana Jones igen och ätit chips och smuttat lite vin:) Nice! Dags för mat nu! 
Hoppas ni alla har en bra helg! ♥


Fredagsmys

Har avklarat handlingen, spelat älsklingens nya spel, Lego Indiana Jones 2 och även läst lite i en tidning älsklingen fick med hem från jobbet...och nu är det dags för soffan och mysig mat!

♥♥♥

Friday at Last

Äntligen fredag igen:) Snart kommer dessutom älsklingen hem och då kan vårt fredagsmys börja...(ska bara handla lite också förstås)
Här är ännu en gammal semesterbild...men gillar den, tycker den är rolig:) Hoppas älsklingen också tycker det...hihihi. Lite helgkänsla tänkte jag i alla fall!

Ha en superskön fredag nu♥

Grapes

Såg ett sådant här collage hos Candis och sen tips om hur man gör det hos Amanda! Så det var jag ju bara tvungen att testa!:)

RSS 2.0