Sommar

Det är ääääntligen sommar här också nu! Idag var det otroligt varmt, utlandsvärme..jag som nästan gett upp hoppet!

Förlååååt att jag har varit hopplöst dålig på att uppdatera! Har inte haft någon inspiration till det, blivit annat i stället när det varit ledig tid!
Hoppas att jag kommer igång igen framöver! Händer lite nytt i slutet på sommaren...och semestern ska vi förhoppningsvis också hitta på lite kuligheter! JA, semestern börjar efter denna vecka! JIPPI!!!

Hoppas ni alla får en superhärlig sommar!!!!! (Och jag ska försööööka uppdatera lite i sommar:))

Ni har väl inte heller missat att det är fotbollsfeber:)


Kramar

Hav

Så var vi tillbaks till inlandet igen efter en underbar helg i Helsingborg! Kan väl sammanfattas med student, vänner och familj! Men absolut inget sommarväder, är så trött på det här kalla trista vädret nu....vill ha sommar!

Men som sagt ändå en supermysig helg♥

Hoppas ni också haft det bra?!Vykort från Landskrona

Äntligen fixat över helgens bilder (alltså förra helgens, inte den som var)! Tog inte jättemånga tyvärr... Vi hade sån tur med vädret på lördagen! Gick genom stan ner genom parken mot citadellet och havet! Helt underbart att strosa runt där nere! DET saknar jag från när vi bodde där!

Ni får se några få bilder i alla fall på hur det såg ut...♥


Weekend of Summer

Har varit underbart sommarväder i helgen...fredag och lördag i alla fall! Såååå härligt! Har njutit tillsammans med älsklingen blandat med lite nyttiga göromål också.
Idag däremot är det grått och trist igen! Hoppas det blir bra lagom till nästa helg igen:)

Har tänkt lägga in lite bilder från förra helgen, men det har strulat när jag ska föra över dem till datorn så älsklingen ska hjälpa mig och så hoppas jag att det fixar sig!

Vill resa nu...men hur många ställen vill man inte åka till! Kan inte bestämma mig.... Några tips?

Får njuta av gamla semesterbilder så länge...

RSS 2.0