Städdax

Japp, idag är det städdag! Har slarvat ett tag nu med det så tänkte att nu måste jag ta mig i kragen...Är ju rätt skönt att ha det städat innan helgen!

Funderar på att undersöka lite husmorstips. Har problem med att få bla spisen ren...

Har ni några tips?

Helt underbart i alla fall att det är fredag idag! Längtar tills älsklingen kommer hem från jobbet. Sen blir det fredagsmys!

Hoppas ni får en riktigt skön helg!!!

Sweet Sister

Har ju ingen inspiration att ta mig ut och fotografera just nu...så då får jag i stället jobba med lite äldre bilder helt enkelt! Här en jättefin bild på lillasyster! En bild som faktiskt säger en hel del om henne...:)


Slow motion

Ja det är väl lite så det känns just nu....allt går i slow motion. Allt känns segt! Behöver förändring! Sen länge, och visst har vi lite planer, men de går inte så speciellt flytande just nu.  Händer inte så mycket att se fram emot.
Behöver inspiration, har ingen alls just nu...

Tur att man har vänner som verkligen lyckas uppmuntra när det behövs som mest! Såååå glad för er!!! <3

Är lite av en projekt-människa...behöver små projekt, planera för saker och som det är nu har jag inte mycket sånt. Behöver!!!

Tur Januari snart är över, tur också att lillebror är här en del just under den här månaden när det är segt...Februari är inte så lång och sen är det inte såå långt till våren! (Måste ju försöka vara positiv:)) I februari har ju jag och älsklingen bröllopsdag så det blir ju något mysigt att se fram emot!

Längtar efter att kunna resa igen dessutom, bara att få planera en resa är mysigt! Blir nog inte så långt den här gången, kostar så mycket...men hoppas på något litet snart i alla fall. Lite svårt att planera bara, med tanke på våra andra planer, hur det ska gå med dem!

Nu ska jag inte gnälla mer...Har många saker jag är glad för också, trots att allt inte känns så lätt just nu! Så ni vet:)

Får njuta av lite bilder från Miami så länge! 

Foto: Viktor Liljengren

Black&White

Har sett att vinterbilder blir riktigt snygga i svartvitt så blev sugen att testa!

In The Paper

Glömde ju berätta att både älsklingen och lillebror var med i tidningen (Värnamo Nyheter) förra veckan!:)  Samma dag dessutom! Var lite roligt...
Älsklingen i en artikel om Posten och julkort och lillebror fick Dagens Ros!

Snow white

Har ju kommit massa snö i veckan och idag var det dessutom klarblå himmel så vi var tvugna att gå ut! Kallt men härligt!
Har varit lite lediga den här veckan...onsdagen var ju röd dag, men så tog vi lite extra ledigt torsdag och fredag också...så skulle alla veckor se ut:) Är mysigt att ha älsklingen hemma i alla fall...och dessutom har lillebror varit här sen i tisdags kväll så det är ännu mer extra mysigt! Men i morgon åker han tillbaks till Halmstad...fast han jobbar nästa vecka igen så han måste komma tillbaks snart..hihi!

Här kommer i alla fall lite bilder från dagens promenix!

Practise practise practise...

Jag försöker ju lära mig att jobba med photoshop...tur jag har ett bra övningsobjekt:)
Den här bilden har ni sett här innan!

Titanic II

Visste ni att det kommit ut en uppföljare till Titanic??!:)
Inte äkta så ni vet:)

Lillebror flyttar

Fredagen tillbringades till största delen med att hjälpa lillebror att packa och städa det sista! Sen på kvällen när det var klart så åkte vi hem och fixade rummet som ska vara hans under januari!

Lördagen var flyttdagen. Startade strax efter  nio och efter ett tag var vi på väg mot Halmstad! Sen väl där var det dags att flytta in grejerna i den nya lägenheten! Sen när det var klart åkte vi till Max och åt lite mat! Sen tillbaks till lägenheten där vi hjälpte till med några kartonger till innan vi begav oss hemåt igen, denna gången utan lillebror! Kändes väldigt konstigt...men är så glad för hans skull:)


RSS 2.0