Livet på landet

Är hemma hos mamma och syster ett par dagar. Njuter av lantlivet! Jag har bla fotat, filmat, rensat stort sly och fått en fästing.

Strängnäs Part II

Så var den underbara helgen över...Tillbaks till vardagen, som tur är har vi åtminstone semester i två veckor till så den riktiga vardagen börjar inte än!
Här är två bilder från helgen, inga superbilder jag vet, men gillar känslan och det är den jag vill förmedla!
Från en kvällspromenad med grabbarna!Strängnäs

Åker upp till Strängnäs i morgon och blir borta några dagar. Ska bli jättemysigt! Ses när vi kommer hem igen!

Ha en skön helg!


A walk along the river


Gick på fotopromenad längs Lagan med älsklingen idag! Blev både lite naturbilder och porträtt, till och med älsklingen fick låna kameran lite:) Och vi hann tillbaks hem innan himlarna öppnades!

Hallonpannacottapaj

Testade en efterrätt igår kväll som jag hittat recept på i en tidning! Gott! Här får ni ett smakprov:)


Only one more day

Bara en dag kvar att jobba sen har vi semester!!!  3 hela veckor...även om det inte blir som vi tänkt oss så kommer det ändå vara superskönt!
Har snart jobbat två hela veckor inne på postens företagscenter! Helt by my self!  Varierande, roligt och svårt. Börjar t om lära mig lite!:)

BLOGG

Ok så här får det se ut så länge, men bara så länge, detta är alltså bara min "så länge-design". Bara så jag har kommit i gång! Finns massa att fixa och så ska jobba på en lite roligare! Men är verkligen inte det lättaste, oteknisk som jag är och helt grön på allt som har med sånt här och göra! Men kul är det faktiskt, för det mesta...

Bye for now!

Camera


Har äntligen köpt en digital systemkamera nu!!! Happy happy:)RSS 2.0